Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Kik vagyunk?

Cégünk több mint 20 éves múlttal rendelkezik, áruházunkat Kaposváron 2019 februárjában nyitottuk a volt Hamvai Áruház helyén. Áruházunk kínálatában 2000m2-en megtalálhatók a matracok, étkező bútorok, székek, fotelek, nappali bútorok, komódok, ágyak, polcok, vitrinek, ifjúsági- és gyermekbútorok, konyhabútorok, hálószobabútorok, gardróbok, ülőgarnitúrák, irodabútorok. Vevőink igényeihez mérten házhoz szállítást, helyszíni összeszerelést vállalnak szakértő kollégáink. Árukészletünk folyamatosan frissül, nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így rengeteg bútort több hetes várakozás nélkül, azonnal tudunk biztosítani. Egy jól megválasztott, minden igénynek megfelelő és egyedi bútor teremti meg igazán az otthon hangulatát, mi ebben szeretnénk segíteni azoknak, akik a termékeink mellett döntenek. Bútort hosszú távra vásárol az ember, így nálunk elsődleges szempont a minőség, illetve az, hogy vevőink pontosan azt kapják, amit elképzeltek. Mintaáruház vagyunk, tehát nálunk minden bútort ténylegesen ki lehet próbálni, szaképzett eladóink pedig minden kérdésre készséggel válaszolnak, hogy biztosan a legjobb és legkényelmesebb lehetőségre essen a választás.

 

Szolgáltatásaink:

házhoz szállítás
szakképzett értékesítők
folyamatosan frissülő árukészlet
helyszíni összeszerelés

 

 

Értékeink

 MINŐSÉG

Ez minden értékesítésnek szerves része, és lehetővé teszi számunkra, hogy hosszútávon is működő megoldásokat ajánljunk. Ha ügyfeleink megbíznak bennünk, akkor mi gondoskodunk minden részletről, amit gyakorlatilag szükséges és fontos beépíteni. Mivel az ügyfél igényei a legfontosabbak, ajánlat készítés előtt igyekszünk a lehető legjobban megismerni magát a megoldandó feladatot. Számunkra a megbízhatóság alappillére a pontosság – tudjuk milyen értékes az idő a mai világban.

 

 HATÉKONYSÁG

A folyamatos vásárlói megkeresések bizonyítják, hogy tevékenységeink hatékonyak. Nagyon fontos itt is az ügyfél igénye és az, hogy jó javaslatokat tegyünk. A tapasztalatunk garancia arra, hogy mindezt hatékonyan tegyük meg, mely esetben egy komplex elemzéssel az igényekből kiindulva számos fontos kérdést vizsgálunk, pl. megbízhatóság, rendszer szemlélet, optimalitás, és nem utolsó sorban a költséghatékonyság.

 

 TECHNOLÓGIA

Legalább havonta kapunk egy-egy hírt különféle újdonságokról. Ahhoz, hogy biztosan tudjuk ajánlani a legújabb technológiákat, folyamatosan képezzük magunkat, így ezek nem akadályok, hanem újabb lehetőségek számunkra. Egyetlen motivációnk a folyamatos fejlődés és a tanulás. Másrészt preferáljuk az új technológiákat, ha az kimutatható előnyöket jelent vásárlóink számára.

 

 INNOVÁCIÓ

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, ahol arra törekszünk, hogy egyedi ötletekkel és megoldásokkal még jobbá tegyük vevőink, partnereink kiszolgálását, melyek összhangban vannak az aktuális trendekkel és a piaci elvárásokkal is. Figyelünk arra is, hogy ez az érték nem csak a nagy projekteknél, hanem a kis megrendelések esetén is jól érzékelhető legyen.

 

 BIZTONSÁG

Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink egy biztonságos, működő bútordarabot kapjanak, mely hosszú időn keresztül, megbízhatóan teljesít. Ezen kívül szeretnénk, ha ügyfeleink mindig úgy éreznék, hogy megrendeléseik kezelése és kiszállítása a mi szervezésünkben biztonságban van.

 

 ÁR

A jó megoldás nem feltétlenül drága, ha úgy dönt, hogy szakértő kollégáinkra bízza ennek megtalálását. Mindig az egyeztetett műszaki tartalomnak megfelelő lehető legkedvezőbb költségeket kutatjuk és ajánljuk vevőinknek. Törekszünk a tisztességes árpolitikára és a versenyképes árakra.