Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A + B Galéria Bemutatóterem a Profi Home Bútoráruházban

A + B Galéria Bemutatóterem a Profi Home Bútoráruházban

Örömmel jelentjük be hogy 2021.06.02-től megnyílt állandó bemutatótermünk az A + B Galéria jóvoltából. A galéria neves festőművészeinek festményeit mutatjuk be, amik az áruházban megvásárolhatók, ráadásul kedvezményes áron, és akár 12 havi kamat mentes részletre is. Több mint 500 festmény közül lehet válogatni a galéria weboldalán, amit kérésre leszállítunk áruházunkba. Ha felkeltette érdeklődését valamelyik műremek, az apluszbgaleria.hu/festmenyek oldalon az ajánlatkérés gombra katintva a választott festmény alatt, egy egyszerű űrlap kitöltésével árajánlatot is kérhet róla. Az árajánlatkérésnél a megjegyzés mezőbe ne felejtse el megemlíteni, hogy a Profi Home bútoráruházba szeretné kérni a képet.

Ha betér áruházunkba, bútora mellé egy eredeti kortárs magyar festőművész által festett festménnyel is gazdagabb lehet.

Egy pár szó az A + B Galériáról Székely Ernő-től a galéria vezetőjétől:

Galériánk
1991-ben családi vállalkozásként indult. Sikerünk titka, hogy tudjuk, a művészet-akárcsak a tudomány-elválaszthatatlan az embertől. A belső terek díszítésének, ékesítésének igénye több évszázada formálódó hagyomány. Galériánk festményeivel kellemes hangulatot, ízléses környezetet teremthet otthonában. Képeink esztétikus és dekoratív művészi alkotások, amelyek, többszörösen megtérülő befektetések is egyben, hiszen egy-egy kép pár év elteltével a vásárlási ár sokszorosát is érheti.

Ma már több mint 50 neves és elismert kortárs festővel állunk munkakapcsolatban, a képállomány 90 %-át ma is élő, az ország különböző pontjait, és a festészet más-más ágait képviselő kortárs művészek képei alkotják. Ezeket a változatos műfajú (tájkép, csendélet, portré, tűzzománc, stb.), technikájú (olaj, rézkarc, pasztell stb.) és méretű festményeket megtekintheti és megvásárolhatja itt, a weboldalunkon is, de kiállításainkon is, amelyeket az ország szinte minden pontján megrendezünk.


Minden festményünk fényképes diplomával és nyilvántartási számmal rendelkezik. Áraink irányárak, amelyek magukba foglalják a keret árát és az áfát is. Vásárláskor részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Kérem, tekintse meg kínálatunkat professzionális portálunkon, ahol a kereső segítségével az Önnek megfelelő paraméterek beállításával (festő neve, kép témája, a kép ára, mérete stb.) az ízlésének és lehetőségeinek megfelelő képeket választhatja ki."

 

A + B Galéria